A VIVEGA az élet sója. Az alacsony nát­ri­um-klo­rid tar­tal­mú magyar egészségvédő készítmény fo­gyasz­tá­sá­ra való áttérés hozzásegít a táplálkozás helyes élet­ta­ni arányainak visszaállításához, mely nagyapáink ko­rá­ban még természetes volt. Ez az ínyenc élelmiszer asztali ízesítéskor és főzéskor egyaránt helyettesítheti a kony­ha­sót. Teljes körű alkalmazása nem csupán az egész­ség és a jó közérzet, de a fogyókúrás, illetve dié­tás étrend alapja.

Magas vérnyomás esetén, a megfelelő gyógy­sze­res kezelést diétaként támogatva, a hipertónia csök­ke­né­sét eredményezi, megelőzheti és az agyi ér­el­zá­ró­dás vagy más szövődmények kialakulását, védelmet nyújt stresszhatások ellen. Kilenc növényi kom­po­nen­se, vitamin-, kálium-, magnézium- és antioxidáns-tar­tal­ma kíméli a szívet. A hatványozódó VIVEGA hatás az ér­el­me­sze­se­dés, a szívritmuszavar és a szív­in­fark­tus megelőzésében is segíthet.

A VIVEGA élettani ereje a kozmetikára, a bőr szép­sé­gé­re is kiterjed, hiszen az optimális nátrium-kálium arány beállításával hidratál, javítja a bőr tónusát, késlelteti ráncosodását, elöregedését. Rend­sze­res, vagy kúraszerű fogyasztása enyhíti a migrénes panaszokat, gyorsítja a meg­fá­zá­sos, influenzás betegségekből való kilábalást, a sebek gyógyulását.

Az élet sójával készült ételek nemcsak a közérzetet, a szervezet teljesítőképességét ja­vít­ják, hanem finomak is. A korábban szinte ehetetlen nátriumdiétás fogások a VIVEGÁ-nak kö­szön­he­tő­en felejthetetlen gasztronómiai élményekké emelkedhetnek..

 

Az USA legjelentősebb találmányi versenyének számító 2012-ben Pittsburgben megrendezett szabadalmi világkiállításon a VIVEGÁT több száz találmány közül ismét aranyéremmel díjazták!


 

 

Tévhitek és félelmek!
Megelégeltük a Vivegát gyalázó és a konyhasó mindenhatóságát hir­de­tő tudománytalan körleveleket. Íme válaszunk:
Előadás a Vivegáról
Dr. Gyarmathyné Nemes Erzsébet elő­adást tartott a Vivegáról a Fel­ta­lá­lók Sza­bad­egyetemén!
Az MKRT is ajánlja!
Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság táplálkozási tanácsai szív- és érbetegek részére:
Powered by Professional IT Services